Categorieën
Blog

Wees een superheld, blijf thuis!

Het is tijd voor bewustwording en daar heeft Nederland jullie bij nodig. De zorgverleners, winkelmedewerkers, hulpdiensten en zelfs het leger staan klaar voor ons allemaal. En wat doen een heleboel mensen? Ze houden zich niet aan de adviezen, gaan naar het strand of bos. Daarom willen wij jullie vragen om deze poster massaal online of offline te delen.

Hang deze poster voor je raam, mét je naam erop. Stuur m naar je vrienden en buren, deel jouw poster op je socials en help zo andere mensen om ook bewust thuis te blijven. Samen helpen we de zorg, samen stoppen we dit virus. Dan kunnen we deze zomer allemaal weer naar het strand!

Klik op de download knop, een nieuw scherm opent,  klik op de pijl rechts bovenin naast het kruisje, klik op download image.