Pay It Forward

Het mooiste kado is een compliment, geef het door!

Gelukzusters hebben 4 digitale kaarten en 6 posters die je kunt downloaden en door kan sturen aan wie je maar wil.

Collega verrast? Deel je ervaring op social met de #gelukzusters. Laten we dit jaar zorgen voor een dikke glimlach en een bijdrage aan het geluksgevoel van je collega.

Klik op de afbeelding en download jouw kado!

#Pay it forward

In de laatste maand van het jaar lanceren de Gelukzusters de leukste
‘Pay it Forward complimenten editie’. Jij gaat je collega’s of zakelijke relaties verrassen met een compliment en tovert direct een glimlach op het gezicht van je collega’s.

Vervolgens vraag je of je collega’s dit ook weer voor andere collega’s doen. Verspreid de glimlach in je netwerk en binnen je organisatie! Probeer niet teveel in je eigen kring te blijven maar verras een willekeurige collega of iemand uit je LinkedIn netwerk waar je wellicht lang geen contact meer mee hebt gehad.

Om je te helpen hebben we kaarten en posters gemaakt die je kunt downloaden en digitaal kunt versturen of je print ze uit natuurlijk.

Laat deze complimenten als een olievlek door je organisatie stromen. Want jij bent echt niet de enige die de muren soms op je af ziet komen en de verbinding mist. #gelukzusters

#Verbinding

Verbinding lijkt het woord van werkend Nederland te worden dit jaar. Nu was verbinding altijd al heel belangrijk maar nu we massaal thuiswerken blijkt het soms toch knap lastig om die gesprekjes bij de koffieautomaat, receptie en het kantoor van je buren op te vullen. Tijdens veel online meetings blijkt een beetje humor en inspiratie ver te zoeken. Hoe tover jij dan toch die lach op je gezicht van je collega’s en draag je bij aan geluksmomenten op de werkvloer die je net weer die boost geven om lekker te werken? En is dat de verantwoordelijkheid van je werkgever of kun je zelf nu het verschil maken?

Verras je collega’s met een compliment! Lees hierboven het principe en download de kaarten en posters! 

Een compliment geeft een mega positiviteitsboost voor je collega tijdens zijn of haar werkdag. En dat kun jij gewoon zelf doen!

#Deel je ervaring

Mmmmm…….wat heeft Pay It Forward met mijn werk te maken?

Pay it Forward is een beweging die het leven van andere mensen over de hele wereld wil verbeteren. Dit doen zij door iets goeds voor een ander te doen. Jij doet iets goeds voor mensen en die mensen doen op hun beurt ook weer iets goeds voor andere mensen. Zo komt een beweging op gang waardoor je met andere ogen naar anderen kijkt en bijdraagt aan een positieve maatschappij. 

Pay it Forward is een beweging die er vanuit gaat dat geven loont en de wereld aangenamer maakt. En die positiviteit kun jij nu ook op je werk verspreiden.

Collega verrast? Deel je ervaring op social met de #gelukzusters en laten we de laatste maanden van het jaar afsluiten met een dikke glimlach en een bijdrage aan het geluksgevoel van je collega’s.

Ontvang het laatste nieuws van de Gelukzusters!