Werkgeluk- en Vitaliteitsdeskundige

Mieke Witmond

#Vitaloog #Werkgelukdeskundige #Energiek #Rechtvaardig #Betrokken

Mieke Witmond houdt zich al jarenlang bezig met werkgeluk. Tijdens en na de corona periode werd extra duidelijk hoe belangrijk Vitaliteit is. En als je Vitaliteit definieert in Mentale-, Fysieke-, en Sociale Gezondheid en Werkgeluk is het meteen duidelijk dat Vitaliteit en Werkgeluk hand-in-hand met elkaar gaan.

Als Werkgelukdeskundige en Vitaliteitsdeskundige geeft ze workshops, trainingen en coaching in deze thema's en is ze expert op het gebied van de overgang en de impact die dit heeft op de werkvloer.

Ik vind het belangrijk dat dit onderwerp serieus genomen wordt en uit de taboe sfeer wordt gehaald!

"Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn, nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ik onderweg ook de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen. Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn klanten profiteren van deze ervaringen als ik ze verder op weg help naar een vitaal leven.

Ik ben begonnen als werkgelukdeskundige binnen de Gemeente Amsterdam, naast mijn reguliere baan. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in vitaliteit en werkgeluk. Daarbij ligt voor mij de aandacht op de overgang en de impact daarvan op ons dagelijks functioneren, hoe we de vitaliteit en werkgeluk kunnen vergroten door leefstijl aanpassingen."

We hebben allemaal onze sterke kanten en talenten. Ik heb die van mij geperfectioneerd, zodat jij je op die van jouw kunt richten.

Ik ben:

  • Overgangs- en voedingsexpert
  • Werkgeluk- en vitaliteitsdeskundige
  • Talentontwikkelaar
  • Rouwtherapeut

In de zorg creër ik samen met de Gelukzusters bewustwording en bekendheid over onderwerpen zoals de overgang, verlies en rouw, mantelzorg of echtscheiding en de impact op de werkvloer. Dit is belangrijk voor zowel organisatie, leidinggevenden en collega's zodat ze weten hoe zij met life-change-events kunnen omgaan,

Daarnaast verzorg  ik ook workshops over Werkgeluk, Vitaliteit, Jobcrafting, Talentgericht Werken, Werkdesign en Verlies en Rouw.

Mieke Witmond

Iedereen heeft recht op vitaliteit & werkgeluk

0650537850

info@gelukzusters.nl