Coaching

Het kan iedereen gebeuren. Al een tijd merk je dat het niet lekker gaat. Dat je tegen dingen aanloopt in je werk. Het kost kracht om te beslissen niet door te rennen maar een pas op de plaats te maken en te bedenken wat jij nodig hebt en jezelf daar tijd voor te gunnen.

Wanneer kan je aan coaching denken?

  • Wat maakt dat jij zo tegen de dingen aanloopt?
  • Wat is je eigen rol hierin?
  • Hoe kan je dit anders doen?
  • Hoe komt het eigenlijk?

Eén ding is zeker het is belangrijk dat je zelf aan het roer staat. Daarbij kan een coach helpen om je eigen koers te varen, antwoorden te vinden, inzichten te krijgen en leren dingen anders te doen waarbij je lekker in je vel zit, energie en kracht voelt.

Individuele Coaching

Individuele Coaching

Heb je een coachvraag en ben je op zoek naar een coach in de zorg? Dan kun je terecht bij Gelukzusters. Wij helpen (zorg)professionals weer balans vinden in iedere levens- en werkfase. Heb je vragen over werk, werk en privé en/of loopbaanvragen staan de ervaren coaches van Gelukzusters klaar voor jou. Allen gecertificeerde coaches die hun sporen in de zorg hebben verdiend.  

Individuele coaching in de zorg start met een intakegesprek. Daarna beslissen we samen of we verder gaan met het coachtraject. Een traject bestaat uit ongeveer vijf gesprekken van 1,5 uur met tussenpozen van een aantal weken. Die ruimte zit ertussen zodat je daadwerkelijk aan de slag kan in de tussentijd. Tijdens het intakegesprek volgt verder uitleg over het traject en werkwijze. Neem vrijblijvend contact op om je vraag te bespreken met Esther van der Heeft.

Begeleiding (jonge) artsen en verpleegkundigen

Tijden veranderen. Naast die passie voor het zorgvak ben je ook graag bij je kinderen, sta je graag aan de zijlijn bij het voeltbalveld of wil je werken aan je eigen fysieke en mentale gezondheid. Hoe houd je naast een drukke en verantwoordelijke baan in de zorg al die ballen in de lucht? En moet jij deze wel allemaal in de lucht houden? Onze coaches helpen artsen, dokters en verpleegkundigen balans in hun leven te houden of te krijgen. Ieder fase in je leven vraagt andere uitdagingen. Ben je net vader of moeder geworden? Of zorg je naast je baan ook voor anderen in je omgeving? De coaches van Gelukzusters staan voor je klaar.

Begeleiding (jonge) artsen en verpleegkundigen

Het kan nodig zijn dieper te graven. Problemen, worstelingen, patronen zijn vaak diepgeworteld. Loop je ergens tegen aan, loop je ook tegen jezelf aan….. Soms vraagt dat wat spitwerk om te ontdekken wat er aan de hand is. Aan de oppervlakte blijven helpt dan niet… Het kan zijn dat je niet alleen werk gerelateerd tegen dingen aanloopt maar dat dit ook zijn effect heeft privé en andersom. Ook daar is ruimte voor tijdens een coachtraject.

Ken je dat gevoel? Je bent al een tijd aan het werk waarbij je niet echt lekker werkt, je energie vermindert en je stelt de vraag: is dit het nog wel? Je ervaar mogelijk dat je niet meer in je kracht zit en je weet het niet zo goed meer. Je staat letterlijk voor de vraag: “Blijf ik zo doorhollen of sta ik even stil om na te denken welke kant ik op wil?” Het is fijn om met plezier te werken vanuit je kracht en kwaliteiten. Dit coachtraject helpt je om vragen beantwoord te krijgen en te weten welke kant je op wilt. Van hollen naar stilstaan en naar terug in je kracht!

Teamcoaching

Teamcoaching

Teamcoaching in de zorg zorgt voor meer verbinding, begrip en werkplezier. Tenminste, dat is de ervaring van de teamcoaches van Gelukzusters. Zij kijken naar alle talenten die in je team aanwezig zijn, bespreken in een veilige setting in je team waar jullie individueel en samen energie van krijgen en waar jullie op je werk op leeglopen.