ons team

ons team

Karin Dekkers

Karin Dekkers

Trainer-coach-trainingsacteur op het gebied van vitaliteit & werkgeluk

#IKWERKLEKKERINDEZORG

#IKWERKLEKKERINDEZORG

Zorgen dat alle medewerkers in de zorg- en welzijnssector lekker werken. Dat is de missie van Gelukzusters. Werken in deze sector is namelijk het mooiste dat er is. Toch zien we dat zorg- en welzijnmedewerkers onder druk staan en klem zitten tussen hun passie aan de ene kant en werkdruk en het bureaucratische systeem aan de andere kant. Hierdoor verliezen veel mensen het plezier in hun werk. Dat kan anders.

Door te investeren in hun werkgeluk, zorg jij ervoor dat zij weer lekker kunnen werken.  En mensen die lekker werken zijn…

  • productiever, creatiever en innovatiever;
  • gezonder en veerkrachtiger en daarmee duurzaam inzetbaar, stressbestendiger en blij als ze mogen werken;
  • ambassadeurs van jouw organisatie.

Zulke medewerkers willen we toch allemaal?

Gelukzusters in de praktijk

Wij inspireren, adviseren en ondersteunen organisaties in zorg en welzijn om de medewerkerstevredenheid in teams en/of organisaties te vergroten en het verzuim en verloop omlaag te krijgen. Dat doen wij op verschillende manieren:

 Als je veranderingen doorvoert, wil je ook weten wat het effect daarvan is. Daarom werken we bij ieder traject met een nulmeting, tussentijdse evaluaties en een effectmeting.

Afbeelding met tekst, klok

Automatisch gegenereerde beschrijving We draaien een tijdje mee in je organisatie en adviseren over hoe je met concrete acties duurzame verbeteringen aan kunt brengen om het werkgeluk in je organisatie te vergroten.

 We lichten je interne en externe communicatie door en helpen om datgene wat je organisatie uit wil stralen ook in je communicatie terug te laten komen.

 We geven trainingen die bijdragen aan lekker werken en inspirerend leiderschap. Geen standaard feedbacktraining of algemene info over werkgeluk. Nee, trainingen die ertoe doen, die mensen activeren en een oplossing bieden voor precies die dingen waar jullie tegenaan lopen.