Op ieder hoofd past een kroon

Doe jij mee met de #kroonchallenge donderdag 27 april tijdens Koningsdag? Speciaal voor jou hebben we deze kekke kroon ontworpen waar jij de show mee steelt tijdens je werkdag donderdag. Of, als je vrij bent, G.E.L.U.K.S.V.O.G.E.L, op dat leuke festival of de vrijmarkt bij jou in de buurt. Iedereen in de zorg verdient een kroon deze dag. Dus print m uit, knutsel m in elkaar en voel je de koning te rijk. 

Op donderdag 27 april 2023 viert de Koning samen met zijn familie zijn tiende Koningsdag in Rotterdam. Met een veelzijdig en kleurrijk programma voor het Koninklijke gezelschap én voor iedereen die het feest die dag mee wil vieren. Het thema is: Wij zijn allemaal Kings & Queens. Want, iedereen is bijzonder. Op ieder hoofd past een kroon! En daar sluiten de Gelukzusters zich natuurlijk helemaal bij aan. Speciaal voor jullie (en natuurlijk ook een beetje voor onze Willem) hebben wij een hele kekke kroon ontworpen die zeker niet mag ontbreken tijdens jouw koningsdag. Je kunt hem hier downloaden. Print hem - het liefst in kleur- uit of vraag, als je geen (kleuren)printer hebt je buurman, collega of de moeder van het vriendinnetje van je dochter of zoon, nou ja wie dan ook, hem voor je uit te printen. Knutsel hem in elkaar en steel de show deze Koningsdag. Maak een foto en deel hem op je socials met #kroonchallenge en natuurlijk @gelukzusters. Doe jij mee?

Download hier de kroon!

#kroonchallenge

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten van Gelukszusters? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en andere relevante updates.

Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u onze nieuwsbrieven te sturen. U kunt ten alle tijden afmelden.