Boost je mentale veerkracht in de zorg

Boost je mentale veerkracht in de zorg!

Werken in de zorg is topsport! Net als topsporters moet je niet alleen fysiek fit zijn, maar ook mentaal sterk staan. Maar hoe doen zij dat eigenlijk? En hoe kan dit jou helpen in jouw werk? Stel je eens voor: meer grip op je eigen stemming en die van je collega’s. Klinkt goed, toch?

    De workshop “One Minute Coaching” laat je zien hoe je deze kwaliteiten verder kunt ontwikkelen. Dit principe komt rechtstreeks uit de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak slechts één minuut om een sporter of team de juiste kant op te sturen. Dit ‘time-out principe’ is een krachtig instrument voor jou en je collega’s om direct invloed uit te oefenen op de mindset van het team.

    One Minute Coaching gaat niet in op de inhoud, maar raakt direct de kern en is daardoor effectiever dan een lang gesprek. Het helpt je om anderen uit hun huidige mentale stemming te halen, bijvoorbeeld als iemand gespannen is omdat ze iets nieuws moeten doen.

    In deze praktische workshop ga je actief aan de slag met het beïnvloeden van mentale stemmingen op een positieve en constructieve manier. Je zult versteld staan hoeveel technieken uit de sportwereld toepasbaar zijn op de werkvloer. Want ja, werken in de zorg is absoluut topsport!

    Doe mee met onze workshop en ervaar zelf de kracht van One Minute Coaching. Samen zorgen we ervoor dat jij en je team nóg sterker en veerkrachtiger worden. Je verdient het!

    GZ_social_thema_autonomie_aanhaken-post-100.jpg