Opleiding werkgeluk

Sta je te popelen om jouw zorgcollega’s lekker te laten werken? Dan past de opleiding Werkgeluk in de zorg bij jou!
We staan samen voor een hoop uitdagingen. Werken in de zorg vraagt zowel fysiek als mentaal veel van mensen. De druk, verloop en verzuim in de zorg zijn hoog. Door in te zetten op geluk bouw jij aan een positieve organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat. Waarom? Omdat jij wil dat jouw collega’s zich goed voelen en omdat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten…
Na deze opleiding heb jij een flinke dosis onderbouwde kennis, nieuwe inspiratie en een berg tools om het werkgeluk van je team, je collega’s en je organisatie te vergroten.

Voor wie?
Deze opleiding is voor professionals die klaar zijn om het verschil te gaan maken in de zorg: HR-adviseurs, leidinggevenden, kwaliteitsverpleegkundigen, seniors, coaches en trainers en voor leden van de Verpleegkundige Adviesraad. Doe mee en creëer binnen jouw team of organisatie een werkomgeving waarin medewerkers floreren.

Drie livedagen op:

  • donderdag 23 november
  • donderdag 14 december
  • donderdag 25 januari

Twee webinars op

  • donderdag 7 december
  • woensdag 10 januari

Grandioze afsluiting en presentatie werkgelukinterventie
Donderdag 15 februari 2024 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten van Gelukszusters? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en andere relevante updates.

Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u onze nieuwsbrieven te sturen. U kunt ten alle tijden afmelden.

Contactformulier