De VVT werkt vandaag aan morgen

Gelukzusters is trotse partner van ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’.

Onze diensten zijn samen met die van onze partnerorganisaties Vivic en Part-up binnen de subsidieregeling gecontracteerd en komen daarmee in aanmerking voor vergoeding. We vertellen je graag meer over het aanbod van de diensten van Gelukzusters welke binnen de duurzame inzetbaarheid regeling (di-regeling) van ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’ in aanmerking komen.

Aanbod Gelukzusters

Buitengewoon leiderschap in de zorg
Ben jij de inspirerende leider die je wil zijn? Die zijn teamleden hoort, ziet en motiveert? En behaal jij met hoe je stuurt ook jouw resultaten op het gebied van plezier, binden, boeien en ontwikkelen van je medewerkers? Voor leiders met lef en voor leiders die een reset nodig hebben om de uitdagingen in het leidinggeven weer full focus aan te gaan. Een investering in jezelf waarmee je een andere tendens creëert binnen je organisatie.

Werkgeluk in de zorg, laat je mensen lekker werken
Werken in de zorg vraagt veel van mensen. Door in te zetten op geluk bouw jij aan een positieve organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat. Waarom? Omdat jij wil dat jouw collega’s zich goed voelen en omdat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten… Na deze opleiding heb jij / heeft jullie team een flinke dosis onderbouwde kennis, nieuwe inspiratie en een berg tools om het werkgeluk van je team, je collega’s en je organisatie te vergroten.

Boost je werkgeluk; 12 maanden inspiratie met impact
12 maanden programma voor organisaties die echt in verbinding willen staan met medewerkers, het goede gesprek willen voeren, lef tonen, aandacht hebben voor mensen, het vuur laten branden en ze vooral lekker willen laten werken. Organisatiebreed traject voor alle medewerkers in de organisatie. Het traject bestaat uit een 12 maanden hr- en communicatieprogramma in combinatie met webinars over twaalf thema’s gekoppeld aan de waarden van de organisatie. Hiermee creëer je impact.

Het programma ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’ is een initiatief van A+O VVT, een samenwerkingsverband van werkgeversorganisaties ActiZ en Zorgthuisnl en vakbonden FNV, CNV, Nu ’91 en FBZ. Het programma wordt medegefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vanuit de subsidie Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden (MDIEU). Wil je meer weten? Kijk dan op de website: www.vvtwerktaanmorgen.nl

Aanmelden duurzame inzetbaarheid regeling

Organisaties die vallen onder de CAO VVT kunnen zich aanmelden voor deze regeling via de website vvtwerktaanmorgen.nl

Vanwege grote belangstelling is het maximum bedrag al bereikt. Op dit moment wordt onderzocht hoe het budget kan worden opgehoogd. Zodat zoveel mogelijk organisaties die nu geen aanspraak hebben kun doen, toch gebruik kunnen maken van deze regeling. Heb je je nog niet aangemeld maar wilde je dat wel doen? Doe dit dan zo snel mogelijk.

Ben je aangemeld en wil je graag een offerte ontvangen van een van de interventies van Gelukzusters? Neem contact op met Susanne van Riel of Esther van der Heeft via 06 504 99945 of info@gelukzusters.nl

Onze aanbod bij ‘De VVT werkt vandaag aan morgen’ bieden wij aan vanuit een samenwerkingsverband met onze partnerorganisaties Vivic en Part-up.

 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten van Gelukszusters? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en andere relevante updates.

Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u onze nieuwsbrieven te sturen. U kunt ten alle tijden afmelden.