Offboarding doe je zo

Wat doe je als je collega zegt: “ik ga mij focussen op Vivic want twee bedrijven is net ietwat te veel en ik wil focus aanbrengen” ? Dan ga je een dag met elkaar op stap want een warm afscheid is net zo belangrijk als een warm ontvangst. We hebben Gelukzuster van het eerste uur Fenne van den Bos opgehaald en een routekaart overhandigd.

et elkaar gingen we op avontuur zoals we dat ook doen met de Gelukzusters. In een oude trein lunchen en herinneringen ophalen. Stilstaan bij onze successen om door te reizen voor een Thaise massage (oeps ze denken daar dat we wel heel lenig zijn). Ontspannen en werken aan onze vitaliteit. We gingen de uitdaging aan in doolhof Meta Maze om te eindigen in het rooftop restaurant omdat we samen tot grote hoogtes zijn gekomen en we dat zeker nog veel vaker van plan zijn. Klaas-Jan Reincke onze vivicbroeder wachtte ons daar op. En zo was er een warme overdracht. Fenne zal Fenne niet zijn als zij Gelukzusters Susanne Van Riel - Bastiaenen en Esther van der Heeft niet verraste met een quiz. Wij willen nogmaals Fenne bedanken voor wie ze is als persoon met al haar talenten. En het mooie is dat we lekker blijven samenwerken en jullie Fenne gewoon nog tegenkomen op het podium bij de trainingen en workshops van Gelukzusters.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten van Gelukszusters? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en andere relevante updates.

Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u onze nieuwsbrieven te sturen. U kunt ten alle tijden afmelden.